Vakantiehuizen Nederland

Gehandicapten vakantiehuizen in Nederland

Op zoek naar een gehandicapten vakantiehuis in Nederland?

In Nederland hebben we een aanbod van ruim 70 vakantiehuizen welke geschikt zijn voor gehandicapten of mensen met een fysieke beperking. U kunt in Nederland een aangepast vakantiehuis huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 6 of 8 personen maar ook een groot gehandicapten vakantiehuis boeken voor bijvoorbeeld 10, 12, 14 of 20 personen.

U kunt in Nederland een luxe vakantiehuis voor gehandicapten huren, bijvoorbeeld met sauna en zwembad. Hierbij kunt u ook kiezen voor een luxe bungalow of villa in Nederland welke aangepast is voor gehandicapten. U vindt bij ons in heel Nederland vakantiehuizen die geschikt zijn voor gehandicapten of mindervaliden.  Het is ook mogelijk een aangepast vakantiehuis in Nederland te huren waarbij huisdieren welkom zijn.

Groepshuizen voort gehandicapten

Met een groep een gehandicapten vakantiehuis in Nederland huren?  Huur dan een groepshuis welke geschikt is voor rolstoelgebruikers of mensen met een fysieke beperking.

In Nederland zijn er groepshuizen te huur die geschikt zijn voor groepen mindervaliden van 8 tot 40 personen.

Op onze website groepsaccommodaties-ardennen vindt u een groot aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen. Hieronder ook groepshuizen die geschikt zijn voor groepen mindervaliden of gehandicapten.

Vakantiehuis op vakantiepark huren

Een aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow op een vakantiepark in Nederland huren?

Op meer dan 20 vakantieparken in Nederland is het mogelijk een gehandicapten vakantiehuis of mindervaliden bungalow te huen.