Gehandicapten vakantiehuizen België

Gehandicapten vakantiehuizen België

Gehandicapten vakantiehuis in België huren?

We hebben in België ongeveer 20 aangepaste vakantiehuizen te huur welke geschikt zijn als vakantiehuis voor gehandicapten of mensen met een fysieke beperking.
Denk hierbij aan gehandicapten vakantiehuizen in België met hoog/laag bedden, een tillift, een badkamer met douchebrancard en en beugels, een aangepast toilet en aangepaste slaapkamer.

Vooralsnog hebben we in België vooral rolstoelvriendelijke vakantiehuizen te huur en gehandicapten vakantiehuizen en bungalows die gedeeltelijk zijn aangepast voor mensen met een fysieke beperking. Indien u een goed aangepast, gehandicapten vakantiehuis wilt huren, adviseren wij u ook te kijken naar onze aangepaste vakantiehuizen in Nederland.

Grote vakantiehuizen in België

In België hebben we een aantal grote vakantiehuizen te huur die zijn aangepast voor gehandicapten.

Zo kunt u bijvoorbeeld in de Ardennen (Cugnon) een groot vakantiehuis ( kasteel ) huren welke geschikt is voor een rolstoel vakantie terwijl u in Luik een 30-persoons aangepast vakantiehuis kunt huren.

In de Ardennen (Ardennen-Luxemburg) is onder de huiscode 1265738 een 8-persoons vakantiehuis te huur met een aangepaste badkamer en aangepast toilet. 

Vakantiehuis in België op vakantiepark huren

Het is mogelijk in België een aangepast vakantiehuis op een vakantiepark te huren.  Ook hier is het aanbod gehandicapten vakantiehuizen echter beperkt.