Groepshuizen Ardennen

Groepshuizen in Ardennen voor gehandicapten en mindervaliden

De Ardennen zijn de ideale plek voor een groepsvakantie. Ook voor mindervaliden en gehandicapten zijn er mogelijkheden om als groep op vakantie met elkaar te gaan. Er zijn groepshuizen in de Ardennen te huur welke zijn aangepast voor gehandicapten en mindervaliden.
Op deze website vindt u een aantal websites en accommodaties waar u een aangepast groepshuis in de Ardennen kunt huren. Voor groepen gehandicapten en mindervaliden tot 40 personen. Ook voor mensen  met een zware fysieke beperking zijn er groepshuizen in de Ardennen te huur die voldoende zijn aangepast. Passende hulpmiddelen zijn meestal beschkbaar of kunnen ter plaatse worden gehuurd.

Zie voor aangepaste vakantiehuizen en groepshuizen in de Ardennen onze speciale website groepsaccommodaties Ardennen. Hier vindt u ook een groot aanbod "reguliere groepshuizen"in de Ardennen

Luxe groepsverblijf Holzheimer Hütte

Op zoek naar een luxe en aangepast groepsverblijf in de Ardennen?

Luxe groepsverblijf Holzheimer Hütte in de Ardennen is goed aangepast aan de wensen en behoeften van mindervaliden. Het groepsverblijf beschikt over 10 slaapkamers die alle bereikbaar zijn met rolstoel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een ruime, rolstoelvriendelijke badkamer. Voor personen die extra voorzieningen nodig hebben zoals een ligdouche zijn er 2 badkamers aanwezig.

Heeft u rolstoelen, hoog/laagbedden of tilliften nodig, dan kunnen die door u op aanvraag gehuurd worden. Dat geldt ook voor andere hulpmiddelen die uw vakantie in de Ardennen nog aangenamer kunnen maken.

Wilt u liever niet zelf koken? De Holzheimer Hütte biedt ontbijt, half- of volpension aan.
Groepsverblijf Holzheimer Hütte is in het bijzonder geschikt voor groepen van 20 tot 30 personen.