Gehandicapte vakantiewoning

Gehandicapten vakantie

Vakantie met gehandicapten?

Een gehandicapte vakantiewoning huren voor een vakantie met gehandicapten?
Op deze website vindt u een groot aanbod vakantiewoningen die geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten.

U huurt hier een gehandicapte vakantiewoning in bijvoorbeeld België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Hierbij kunt u ook een grote gehandicapten vakantiewoning huren, bijvoorbeeld voor 4, 6, 8 of 10 personen. Of een gehandicapte vakantiewoning met zwembad.  Of u nu op zoek bent naar een gehandicapten vakantiewoning voor 2 personen, 8 personen of 20 personen, u vindt uw luxe en rolstoel vriendelijke gehandicapte vakantiewoning op deze website.

Zoek nu de meest geschikte gehandicapte vakantiewoning

Luxe gehandicapte vakantiewoning huren

Net zoals bij een reguliere vakantiewoning, kunt u ook een luxe, gehandicapte vakantiewoning huren.  Bijvoorbeeld een luxe, gehandicapte vakantiewoning voor 5, 6, 9, 10 of 12 personen met wifi, satelliet tv, een ligbad, open haard, sauna of jacuzzi.  Of deze luxe faciliteiten ook allemaal geschikt zijn voor een gehandicapten vakantie is per gehandicapte vakantiewoning verschillend.

Indien u een bepaalde gehandicapte vakantiewoning wilt huren, bijvoorbeeld in de Ardennen, aan de kust of in Nederland en u wilt zeker weten of bepaalde faciliteiten van de luxe gehandicapte vakantiewoning ook daadwerkelijk geschikt zijn voor gebruik door een gehandicapt, vragen wij dat bij de huiseigenaar of reisorganisatie voor u na.

Uw mate van fysieke beperking zal natuurlijk mede bepalen of een bepaalde luxe vakantiewoning voor gehandicapten voor u geschikt is.

Gehandicapte vakantiewoning met zwembad huren

Bent u op zoek naar een gehandicapte vakantiewoning of villa met zwembad?

Een beperkt aantal gehandicapte vakantiewoningen heeft de beschikking over een zwembad die in de meeste gevallen toegangelijk is voor mensen met een fysieke beperking.

Ook hier geldt dat de mate van de handicap in combinatie  met de voorzieningen van de gehandicapte vakantiewoning met zwembad bepalend zijn voor de geschiktheid van deze vakantiewoning voor een vakantie met gehandicapten. Er zijn wel gehandicapte vakantiewoningen of villa's met zwembad beschikbaar.


Vliegticket boeken

Heeft u ergens in het buitenland een aangepaste vakantiewoning gehuurd en bent u op zoek naar een vliegticket waarbij u extra beenruimte in het vliegtuig hebt?
Via de website goedkope vliegtickets.nl kunt u een goedkope vliegticket boeken. Hierbij kunt u ook zoeken op vliegtickets met extra beenruimte in het vliegtuig. Met name via Tix.nl kunt u zoeken naar zitplaatsen met extra beenrumte. U kunt al uw vliegtickets hier online reserveren en zelf een vliegtuigstoel ( mits beschikbaar ) zelf uitzoeken. U betaalt meestal wel een toeslag voor een zitplaats in het vliegtuig met extra beenrumte.

Annuleringsverzekering, online afsluiten

Het kan van belang zijn om naast het huren van de gehandicapte vakantiewoning ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Indien u de geboekte gehandicapte vakantiewoning door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van één van de deelnemers moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten van annulering.

U kunt een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten, een doorlopende annuleringsverzekering of als groep een groepsannuleringsverzekering afsluiten.

Gehandicapte vakantiewoning voor grote groepen

Bent u met een grote groep en op zoek naar een grote gehandicapten vakantiewoning of groepsaccommodatie?
Er zijn ook grote gehandicapten vakantiewoningen en aangepaste groepsaccommodaties te huur.

U vindt een gehandicapte vakantiewoning voor grote groepen op deze website.

In veel groepsaccommodaties kunnen hoog/laag bedden geplaatst worden terwijl een aantal groepsaccommodaties en grote vakantiewoningen voor gehandicapten al over een aangepaste badkamer, douche en aangepaste en rolstoel geschikte toiletten beschikt.